Program


Farsangoló Gyerekkoncert - Rab Viki szerzeményeiből LEZÁRT!
9

Farsangoló Gyerekkoncert - Rab Viki szerzeményeiből LEZÁRT!

Dalok a bábszínházból

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 21. vasárnap, 10:00

Dátum: 2024.01.20. 18:00 órától
Időtartam: 2 x 60 perc
Koncertszínházi előadás Rab Viki dalaiból


Azt mindenki tudja, hogy Győr már elképzelhetetlen a Vaskakas Bábszínház nélkül. Azt viszont még nem tudja mindenki, hogy a Vaskakas Bábszínház elképzelhetetlen Rab Viki nélkül. Negyed évszázada már annak, hogy Viki belépett a bábszínház kapuján, és szerepeivel, személyiségével, odaadásával, de leginkább felejthetetlen dalaival örökre beírta magát a Vaskakas történelmébe.

A Dalok a bábszínházból egy izgalmas koncertszínházi utazás. Rab Viki dalain keresztül átsétálunk Óz birodalmának sárgaköves útján, fellapozzuk a Dzsungel könyvét, belemerülünk egy tányér Paradicsomlevesbe, természetesen betűtésztával, beköszönünk a Broca utcába, aztán felszállunk kicsit az égbe emléket foltozni, és még Ludas Matyival is összefutunk.
Megannyi történet, megannyi dal, mely dalokat mind Rab Viki szerezte. Tartsanak hát velünk erre a kalandra, nyissák nagyra a szemüket, de a fülüket meg nagyobbra, aztán csak hallgassák Rab Viki muzsikáját.

Dátum: 2024.01.21. 11:00 órától
Időtartam: 1 x 60 perc
Farsangoló gyerekkoncert Rab Viki dalaiból

Vasárnap matiné időben, 11:00 órakor Farsangoló gyerekkoncert Rab Viki dalaiból!

A legemlékezetesebb és legkedvencebb dalok fognak megszólalni ezen a vasárnapon a gyermekek kedvéért. A hangulatot fokozva minden lurkó egy farsangi álarcot kap a jegye mellé, amit aznap a Bábszínházban vehet át. Izgő-mozgó táncos lábúak, akik nem tudnak ellenállni a zenének figyelem! Ha kedved tartja az előadás alatt felállhatsz és táncolhatsz a helyed körül, énekelhetsz együtt a művészekkel. Mutasd meg nyugodtan, mennyire szereted Viki dalait!

A kísérő zenekar:
Rab Viki - gitár
Nyul Balázs – basszusgitár
Gaál Szabolcs – billentyű
Tarjányi Dávid – dob

Közreműködik:
Tóth Balázs – szaxofon
Falvai Márton – kürt
Gerencsér Tamás - ütőhangszerek

Fellépő művészek:
Kocsis Rozi Blattner Géza-díj
Gergely Rozália
Markó-Valentyik Anna
Nagy Petra
Szukenyik Tamás
Bora Levente
Vitányi Juhász István

Zeneszerző, aki nélkül ez soha…: Rab Viki

Ajánlatunk


Mesebeli táncmulatság várja a közönséget június 16-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Tiszavirág Néptáncegyüttes pergő lendületű estjén, A mi mesénk című gálaműsorban a deszki székhelyű, kiváló egyesület mind a tíz csoportja színpadra lép az újszegedi ligetben.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!