Program


3. LGT Táncképek
10

3. LGT Táncképek

„Az LGT számokat úgy fűztük össze Presser Gáborral, hogy mese született belőle. Életünk meséje – táncban." (Sárközi Gyula)

Aktuális előadásokSárközi Gyula Presser Gáborral közösen válogatta ki a legismertebb LGT számokat és együtt úgy rendezték azokat sorba, hogy mese szülessen belőle: életünk meséje.

Az előadás zenei anyaga: Miénk itt a tér; Engedj el; Szentimentális rakenroll; Boksz; Az ígéret földje; Nem adom fel; A csúnya fiúknak is van szíve; Gondolj rám; Mindenki.

A Sárközi Gyula Társulat elődje, a KFKI Kamarabalett 2001-ben, a Madách Színházban mutatta be első előadását Mindenki – LGT Táncképek címmel, az előadás óriási sikert aratott. A darab a tánc eszközével mutat be emberi sorsokat, karaktereket.

Az első felvonást Jurányi Patrick koreografálta, alcíme: Ülök a járdán. Az LGT egyedülálló zenei stílusa ihlette a produkciót, mely a férfi-nő közti érzelmeket is megmutatja a klasszikus baletten keresztül.
A második rész formailag a showtánc és klasszikus táncelemek ötvözetéből áll, alcíme: Miénk ez a cirkusz – koreográfusa Sárközi Gyula, aki Kovács Zsolttal és Kováts Gergely Csanáddal a modern tánc nyelvén gondolta újra a tánclépéseket.

Előadják a Sárközi Gyula Társulat művészei és a Madách Táncművészeti Iskola növendékei.
Első felvonásban közreműködik: Sándor Péter, színművész, második felvonásban szólót táncol: Rókusfalvy Lili.

Műsoridő: 2x45 perc, egy szünettel

A Klauzál Színházbérlet III. előadása, az előadásra Az affér című produkcióra megváltott jegyek érvényesek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!