Program


23/24 Zenthe Nyár: Love & Musical & Love

23/24 Zenthe Nyár: Love & Musical & Love

A musicalek kedvelőinek Tunyogi Bernadett, Veréb Tamás és a Studio 11 Ensemble zenekar is egy szuper, kihagyhatatlan koncerttel készül a Zenthe Nyáron!

Aktuális előadások



 

Tunyogi Bernadett a Magyar Rádió és a Magyar Állami Operaház gyermekkórusának tagja volt. A zenéhez való korai érdeklődése köszönhető annak is, hogy édesapja - Tunyogi Péter - több neves, meghatározó hazai rock-formáció énekese, frontembere volt. A Színház- és Filmművészeti Egyetemet Szinetár Miklós osztályában végezte, majd 1998-2001 között a Budapesti Operettszínház tagja. A szakma 2001-ben „Az év legjobb musical énekesnője” kategóriában eMeRTon-díjjal ismerte el tevékenységét.

Veréb Tamás a világot jelentő deszkákon már 9 éves korában debütált, tinédzserként pedig a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a "Szegény gazdagok" és a "Robin Hood" c. musicalek ősbemutatóiban kapott szerepet. Ezt követően a Budapesti Operettszínházban "Az elfújta a szél" férfi főszerepében mutatkozott be, majd sikeresen alakította a "Rómeó és Júlia" musical férfi címszerepét, a musicalirodalom első 19 éves Rómeójaként. A Nagymező utcai dalszínházban maradandót alkotott a "Mozart!", a "Miss Saigon", a "Szép nyári nap", a "Fame", a "Marie Antoinette" főszereplőjeként, valamint az Erkel Színházban és a Győri Nemzeti Színházban, a Puskás Ferenc életéről szóló musical címszereplőjeként is.

2016-ban megnyerte a Sztárban sztár 4. évadát is.

Összekötő szövegeikben egy-egy sztorival, rövid ismertetővel festik fel a művek hangulatát.

Közreműködik a Studio11 Ensemble zenekar.

Ajánló


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Annak idején a Neoton Família mellett és később is több szólólemeze jelent meg itthon és külföldön egyaránt, dolgozott Bob Heatlie-vel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!