Program


20/21 A nagymama pb

20/21 A nagymama pb

E kedves vígjáték, egy négy szálon futó szerelmi történet rendkívüli szereplehetőségeket kínál fiatal, s idősebb művészek számára egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 14. hétfő, 19:00

Csiky Gergely a XIX. század utolsó harmadának legjelentősebb magyar drámaírója. Az ő sikerei adtak bátorságot fiatal íróknak, hogy a korabeli társadalmat vigyék színpadra, de bátorságot adtak az igazgatóknak is, hogy velük szerencsét próbáljanak, és igen sok tekintetben hozzájárultak ahhoz, hogy a közönségnek a magyar daraboktól való idegenkedését megszüntessék.

A régi színházi világban, ha egy direktor biztos, garantált kassza- és közönségsikert akart elérni, akkor műsorra tűzteANagymamát. E kedves vígjáték manapság is időről-időre feltűnik budapesti és vidéki színházak repertoárjában, hiszen a négy szálon futó szerelmi történet rendkívüli szereplehetőségeket kínál fiatal, s idősebb művészek számára egyaránt.

Csiky bravúros meseszövése elismerésre méltó. A bájos történet a kibontakozásig, a boldog befejezésig számtalan kacagtató félreértést, megható fordulatot, bonyodalmat tartogat. Hogy végül sikerül-e kibogoznia a nagymamának a múltból gyökerező, bo- nyolult szálakat, s hogy végül ki kivel lesz boldog, erről mesél a darab.

 

A Gárdonyi Géza Színház és a Zenthe Ferenc Színház közös produkciója

 

Szereplők

Saárossy King (Jászai Mari-díjas)

Balogh András

Dér Gabi

Kelemen Csaba

Nagy Szilvia

Vókó János

Babócsai Réka

Csathó Norbert

Dimanopulu Afrodité

Nagy Barbara

Török Tamás

 

Alkotók:

rendező | Blaskó Balázs (Jászai Mari-díjas)

díszlettervező | Székely László (Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész, a Nemzet Művésze)

jelmeztervező | Bodnár Enikő

rendezőasszisztens | Hódosi Ildikó

súgó | Szecskó Andrea

ügyelő | Blaskó-Saárossy Zsófia

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!