Program


100 tagú cigányzenekar kamarazenekarának Misszió templomi koncertje

100 tagú cigányzenekar kamarazenekarának Misszió templomi koncertje

A világhírű zenekar, a 100 Tagú Cigányzenekar Misszió templomi koncertsorozatának harmadik állomása, 2024. május 25-én 18 órától, Debrecenben, a Református Nagytemplom.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 25. szombat, 18:00

Misszió – A 100 Tagú Cigányzenekar kamarazenekarának koncertje a Nagytemplomban

A 100 Tagú Cigányzenekar művészete felbecsülhetetlen érték. Igazi hungarikum, ami egyedi és magyar. A Misszió koncerten a kamarazenekarral találkozhatnak az érdeklődők, ahol főként klasszikus, szimfonikus darabokat hallhatunk, mint például Back Air vagy Liszt II. Magyar rapszódiája, de szakrális darabok is elhangzanak Schuberttől, Gounodtól.

A zenekar megalakulása óta több mint ezer koncertet adott az ország legkisebb településének kultúrházától a világ számos híres koncertterméig. Külföldi és hazai koncertjei alkalmával értéket ad, így képezve hidat a különböző társadalmi rétegek közt.

A zenekar előadásában a hagyományos hangzásvilág ápolása és megőrzése mellett, megtaláljuk a modern világ zenei útkeresését, mint az egyik legkézenfekvőbb kommunikációs eszközt. A különleges és egyedi hangszerelésben megszólaltatott repertoárjával megpróbálja minél egyszerűbbé és érthetőbbé tenni az általa tolmácsolt műveket.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus nagyszabású évadzáró gálakoncertje a Főnix Arénában, a világhírű José Cura és Ester Pavlů fellépésével.

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Kecskemétre!

Ajánló


Két generáció és két világnézet kóstolgatja egymást igen szellemesen, és hamarosan kiderül: mindenkinek kapaszkodnia kell, ha tartani akarja az iramot.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!