művész


Fink Evelin

Fink Evelin

Jelmeztervező.

A márka egyszerre képviseli az időtálló és stílusalkotó darabokat. A kollekciók darabjai azoknak a hölgyeknek készülnek, akik erőt és magabiztosságot sugároznak, tudják mit akarnak, gyengédek és mégis erősek az élet minden területén. A márka fő jellemzői a merész anyagkombinációk, a szabásvonalak játékos használata, a légies, mégis…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Jelmeztervező.

A márka egyszerre képviseli az időtálló és stílusalkotó darabokat. A kollekciók darabjai azoknak a hölgyeknek készülnek, akik erőt és magabiztosságot sugároznak, tudják mit akarnak, gyengédek és mégis erősek az élet minden területén. A márka fő jellemzői a merész anyagkombinációk, a szabásvonalak játékos használata, a légies, mégis nemes megoldások párosítása.

Az Evelin Fink márka 2013-ban született. Megálmodója Fink Evelin divattervező, aki a kezdetek óta kitartóan lépviseli a mindennapi városi elegancia fontos szerepét. A márka összes darabja átgondolt és frappáns szabásvonalak párosításával születik, felhasználva az időtálló sziluettek és a mai napokra jellemző anyagok párosítását.

Bepasiztunk

Bepasiztunk

MADÁCH SZÍNHÁZ
  • A jelmezeket tervezte és készítette
Bepasiztunk - Válás rock and roll

Bepasiztunk - Válás rock and roll

Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.
  • Jelmez
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!