Mozi, Animációs film

7 program


Kojot négy lelke (Csortos) Jegyvásárlás
13 Esemény

Kojot négy lelke (Csortos)

Nemzeti Filmszínház Nonprofit Kft.

Kojot négy lelke címmel érkezik a Nyócker! rendezőjének új filmje. Az egész estés animációs film az indián teremtéstörténetet meséli újra a mitikus Kojot figurájával a középpontban. Az univerzum teremtésének mítoszán keresztül a film arról az égető kérdésről beszél, hogy miként élhetünk harmóniában a környezetünkkel, amíg nem késő, hogy ne pusztítsuk el magunkat a Földön.

Kojot négy lelke Jegyvásárlás
13 Esemény

Kojot négy lelke

Uránia Nemzeti Filmszínház

magyar animációs film, 103 perc, 2023
magyar nyelven

Louise és a tél (Louise en hiver) Jegyvásárlás
13 Esemény

Louise és a tél (Louise en hiver)

Magyarországi Francia Intézet

Francia animációs film, 2016, 65' | R.: Jean-François Laguionie | francia nyelven, magyar felirattal

Nyár végén Louise lekési az utolsó vonatot, és ott ragad egyedül a kihalt, tengerparti városkában. Louise lassan beletörődik a magányba, és – akárcsak Robinson – berendezkedik a télre. És emlékezik.

A király és a madár (Le Roi et l'Oiseau) Jegyvásárlás
13 Esemény

A király és a madár (Le Roi et l'Oiseau)

Magyarországi Francia Intézet

V. Károly király, valamint Trois font Huit és Huit font Seize zsarnokként uralkodnak Takicardie királysága felett. Csak egy vidám, csevegő madár, aki a gigantikus palota tetején, Őfelsége titkos helyiségeihez közel épített fészket, merészel gúnyolódni rajta. A király szerelmes egy bájos, szerény pásztorlányba, akit kényszeríteni akar, hogy menjen feleségül hozzá. Ám a leány egy kis kéményseprőt szeret. Mindketten elszöknek, hogy elmeneküljenek a király elől...

Életem Cukkiniként (Ma vie de courgette) Jegyvásárlás
13 Esemény

Életem Cukkiniként (Ma vie de courgette)

Magyarországi Francia Intézet

Cukkini nem más, mint egy átlagos kilenc éves kisfiú egy kissé különös becenévvel. Élete akkor vesz váratlan fordulatot, amikor édesanyja hirtelen meghal, ő pedig gyermekotthonba kerül. Egyetlen támasza új barátja, Raymond rendőrtiszt, aki elkíséri új „otthonába" is. A barátságtalan környezet és a sok kis árva között a fiú először nehezen találja meg a helyét, azonban Raymond és újdonsült barátai segítségével újra képes lesz megbízni másokban, és egy új lakó, egy kislány érkezésével a szerelem is rátalál. Ám az igazi boldogság akkor éri, amikor Cukkini új családot kap...

Trollok: Együtt a banda Jegyvásárlás
13 Esemény

Trollok: Együtt a banda

Babits Mihály Kulturális Központ

Színes, szinkronizált amerikai animációs film, 92 perc
Rendező: WALT DOHRN, TIM HEITZ


Kirikou és a boszorkány (Kirikou et la sorciere) Jegyvásárlás
13 Esemény

Az aprócska Kirikou egy afrikai faluban született, ahol Karaba, a félelmetes bálványokkal körülvett boszorkány, egy szörnyű varázslattal sújtja a falut: a forrás kiszárad, a falusiaktól váltságdíjat követelnek, a férfiakat elrabolják, és rejtélyes módon eltűnnek. Kirikou, amint elhagyja anyja méhét, elindul, hogy kiszabadítsa a falut Karaba gonosz karmai közül, és felfedje gonoszságának titkát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!