Program


Zuglói Nyári Színház 2017. / Moravetz Levente: Az őrületek tornya
2

Zuglói Nyári Színház 2017. / Moravetz Levente: Az őrületek tornya

Moravetz Levente: ŐRÜLETEK TORNYA
vígjáték
Esőnap: 2017. augusztus 30. 20.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 28. hétfő, 20:00

Moravetz Levente remek humorú darabja nem kíméli a nevetőizmokat. Háda János rendezésében fergeteges komédiát láthatunk kiváló színészi alakításokkal. Elcserélt ikrek, akiket óhatatlanul összetévesztenek. Kicsapongó férj csalfa feleséggel, nőfaló macsó, saját neméhez vonzódó fiatalember, egy csinibaba, egy kotnyeles szomszédasszony, egy tipp-topp üzletasszony és a mindent értő házmester, aki segít kibogozni a szálakat. Mindannyian a toronyházban kavarnak.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!