Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Malek Andrea Soulistic-Balázs Fecó, Szalóki Ági

Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Malek Andrea Soulistic-Balázs Fecó, Szalóki Ági

Malek Andrea Soulistic
Vendégek: Balázs Fecó, Szalóki Ági, Magyar Virtuózok Kamarazenekar

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 28. kedd, 20:00

Malek Andrea és zenésztársa, Jáger Bandi a fesztivál visszatérő vendégei, akik az idei rendezvénysorozat alkalmából rendhagyó, egyszeri és megismételhetetlen előadásra készülnek. Koncertjük különlegességét az adja, hogy olyan felállásban lépnek színpadra, ahogyan eddig még soha: a Malek Andrea Soulistic formáció ezúttal Szalóki Ágival, Balázs Fecóval és a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral egészül ki.
Műsorukban zsidó dalszerzők és előadók dalaiból válogatnak, ezen kívül saját szerzemények és magyar népdalok is elhangzanak. Olyan szívhez szóló, szép dallamokat adnak elő, mint például Michel Legrand két legnagyobb slágere, a Summer knows és a Windmills of your mind, Seress Rezsőtől a Szomorú vasárnap, de felcsendül majd a Jiddishe Mame és a Beir mi bistu shein. Balázs Fecó legnagyobb slágereit adj elő, többek között Andreával duettben a Maradj velem című dalt. Szalóki Ági Karády Katalin elhíresült dalaival lép színpadra, természetesen ő is énekel majd egy duettet Malek Andreával. Kíséretük a Magyar Virtuózok Kamarazenekar lesz.

A Malek Andrea Soulistic tagjai: Malek Andrea (ének), Jáger Bandi (zongora), Balogh Roland (gitár), Hárs Viktor (bőgő), Csejtei Ákos (szaxofon), Lakatos Pecek András (dobok).

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

zenés játék két részben

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!