Program


X. ZORALL SÖROLIMPIA - Napijegy
4

X. ZORALL SÖROLIMPIA - Napijegy

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 16:00

Immáron X. alkalommal kerül megrendezése Alsóörsön a Zorall Sörolimpia. A hazai rock zenei élet legnagyobbjai 3+1 napon keresztül a Balaton parton!

A Sör, Sport és Szerelem jegyében zajló 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.

A jubileumi év jegyében olyan nagyágyúk lépnek a Sörolimpia nagyszínpadára mint például a Tankcsapda, az Ossian, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Depresszió, a Sing Sing, a Kárpátia, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Moby Dick, a Rómeó Vérzik, a Sex Action és természetesen a házigazda Zorall zenekar. A fellépők sora itt még nem ér véget, hiszen napközben a kisszínpadon a hazai zenei élet ifjú titánjai vagy éppen tapasztalt veteránjai fogják szórakoztatni a nagyérdeműt.

Reggeltől sport és családi programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fesztivál 12 év alatt ingyenes látogatható!

További információ: www.zorallsorolimpia.hu - https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia/

 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!