Program


William Shakespeare: Hamlet - színdarab vetítése

William Shakespeare: Hamlet - színdarab vetítése

William Shakespeare: Hamlet - főszerepben Benedict Cumberbatch
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 18:45

William Shakespeare klasszikus tragédiája ezúttal a Barbican színház rég várt előadásában elevenedik meg, amelyet a National Theatre Live sorozat keretében rögzítettek. A főszerepben a Kódjátszmából, a Sherlock című sorozatból és a Doctor Strange-ből ismert Benedict Cumberbatch-t láthatjuk. 

Amint egy ország a közelgő háborúra fegyverkezik, ezel egy időben egy család darabokra hullik. Hamlet apja halálát kényszerül megbosszulni, de a feladat megbénítja, s ebben az elkeserítően behatárolt helyzetben növekvő indulata, lázadása nem csupán épelméjűségét, de az ország jövőjét is veszélybe sodorja.

A darabot felvételről vetítjük angol nyelven, magyar felirattal! Az előadás hossza kb. 195 perc, amely tartalmaz egy 15 perces szünetet vendégeink kényelme érdekében.

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!