Program


White Swan – Az Izrael Balett előadása / CAFe 2017

White Swan – Az Izrael Balett előadása / CAFe 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 14. szombat, 20:00

I. A hattyúk tava

 

Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij

Színpadi adaptáció: Nina Gershman, Julia Levin

Díszlet: Anna Chroshtzeva

Jelmez: Margarita Alexandrov

Fény: Avi Yona Bueno (Bambi)

Koreográfus: Lev Ivanov

 

II. A hattyúk tava – szvit

Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij

Zenei átirat: Julien Tarride

Jelmez: Andonis Foniadakis, Margarita Alexandrov

Fény: Avi Yona Bueno (Bambi)

Koreográfus: Andonis Foniadakis

 

A nagy klasszikusok előadására alapított Izrael Balett 1967-ben jött létre, és a Lea Lavie Fishbein vezetésével működő társulatot ma már a nemzetközi élvonalban jegyzik. Izraelben ez az egyetlen olyan együttes, mely a klasszikus koreográfiákat – például George Balanchine munkáit – repertoárján tartja. A budapesti vendégjátékon a tánctörténet egyik nagy alakja, Lev Ivanov (1834–1901) felújított koreográfiáját adják elő.

A Fehér hattyú című előadás kivételes tánctörténeti utazás a klasszikus kortól a kortárs tánc világáig. Az első részben a legnépszerűbb klasszikus balett, Csajkovszkij Hattyúk tavának második felvonása Lev Ivanov koreográfiájával kerül színpadra, a második részben pedig a világhírű Andonis Foniadakis Hattyúk tava-szvitre készített munkáját láthatjuk, melyben a görög származású koreográfus az eredeti balett ellenpontjaként a történet sötétebb árnyalatait tárja fel.

Táncelőadás egy részben.

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!