Program


WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL
9

WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL

WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL a PS Produkció előadása a BOK (volt Syma) Csarnokban  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 19:30

WE WILL ROCK YOU!

17 ország és 16 millió néző után Budapesten a QUEEN világhírű musicalje, a We Will Rock You, amelyet a musicaltörténelem legnagyobb sikerei között tartanak számon. A világon elsőként új rendezésben és koreográfiával, egyedülálló látványvilággal, magyar nyelven, angol feliratozással látható a budapesti Bok Csarnokban. 24 QUEEN sláger egy szuperprodukcióban, a Vámpírok bálja alkotóitól, a nemzetközileg is elismert Cornelius Baltus rendezésében, Kentaur díszlet- és jelmezterveivel, Túri Lajos Péter koreográfiájával.

Az előadásban olyan jól ismert Queen klasszikusok hangzanak el, mint a Radio Ga Ga, a Somebody to Love, a Bohemian Rhapsody, az Under Pressure, a Who Wants to Live Forever, a We are the Champions és a musical címadó dala, a We Will Rock You.

A történet a távoli jövőben, a 24. század elején, az iPlanet nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció mindent behálóz. Az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen Killer Queen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal.
Ez egy látszólag boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer generált-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják. Ez egy agymosott világ. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. Fiatalok egy csoportja fellázad a műanyag világ ellen, ők olyan egyéniségek, akik a gondolat szabadságát és az igazi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarják visszahozni.
Az ellenállóknak kemény harcot kell vívniuk a kegyetlen hatalommal, míg megtalálják a „bajnokok hangszerét”, a felszabadító, szent elektromos gitárt...

ZENEKAR:

Billentyű 1, karmester: Fülöp Dániel Erik
Billentyű 2: Almann Gergely, Csák Péter
Gitár 1: Derzsi Zsolt
Gitár 2: Kaboldy András
Basszus gitár: Kovács Barnabás, Takács Donát
Dob: Schvéger Zoltán, Madai Zsolt, Tóth Péter
Ütőhangszerek: Hlaszny Ádám, Tóth Péter, Halász Illés

A PS Produkció előadása

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

bohózat két felvonásban

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!