Program


Vodka Fesztivál - Budapest - napijegy

Vodka Fesztivál - Budapest - napijegy

Augusztusban a vodkáé a főszerep!
Hatalmas partyval zárja a nyarat a Millenárison augusztus 19-20 között a Vodka Fesztivál Budapest!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 20. vasárnap, 10:00

Nyáron vodka? Naná! Összekötve Budapest egyik legnagyobb augusztusi bulijával, megfűszerezve fesztivál hangulattal, hazai és világsztárokkal!

2 napos Vodka Fesztivál Budapest, közel 40 féle Vodka, koktélok, két színpad, programok, és egy igazi kihívás, az első Vodka Labirintus.

Augusztus 19.-én nagy retro party, a legnagyobb hazai sztárokkal!
Itt lesz Sipos F. Tamás, a V-tech, az FLM, a Bestiák/Retrostars, DJ Lotters, a Kerozin, az Ámokfutók, sztárvendég az ex-Culture Beat, Tania Evens

Augusztus 20-án nyárzáró mulatós party, Kis Grófó, Jolly & Suzy, Matyi és a Hegedűs, Mc Hawer & Tekknő, és még sokan mások.

Elektronikus zenei színpadon pedig jön, a #bestfriendsday, Te, a legjobb barátaid, és a Vodka. Hazai és külföldi djkel. JAYDEE (NL)

Szereted a Vodkát? Ismered is a Vodkát? Megkóstolnád, az összes Vodkát?

Megteheted, a nyárzáró Vodka Fesztivál Budapesten, a Millenáris parkban, augusztus 19-20-án!

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!