Program


Visszatérő

Visszatérő

Czukor Balázs-Surányi Nóra: Visszatérő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 28. szerda, 17:00

Czukor Balázs legújabb rendezése a színház alapító tagjainak személyes élettörténeteiből meríti anyagát. A történetek, életesemények generációkon átívelve szólnak a máról, gyerekkorunkról, kamasz éveinkről, szüleinkkel kialakított kapcsolatunkról, saját szülői hivatásunkról. Az előadás azt a kérdéskört járja körül, hogy mennyiben határozzák meg életünket szüleink cselekedetei és elvárásai, miként módosul a szülőkhöz és a gyerekkori élményekhez fűződő viszonyunk az évek során, és miért érdemes, ha egyáltalán érdemes, felfedni és megérteni a korábbi események hátterét. Az előadást követő drámafoglalkozáson színházi nevelési szakembereket bevonva az alkotók a nézőkkel közösen keresik kérdéseikre a választ.

 

Az előadás időtartama kb. 70 perc.

Játsszák:

 

Bodnár Zoltán, Farkas Éva, Gazdag László, Kormos Gyula, Meixler Ildikó, Mult István, Németh Tibor, Sallai Virág, Szívós Károly, Tisza Bea, Török Ágnes

 

Zene és látvány: Gutema Dávid, Mikulán Dávid

Mozgás és színházi nevelési program: Gyevi-Bíró Eszter

 

Tervező: Orosz Klaudia

 

Rendezőasszisztens: Vajdai Veronika

 

Rendező: Czukor Balázs

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!