Program


VIHAR A BILIBEN - Kovács András Péter önálló előadása

VIHAR A BILIBEN - Kovács András Péter önálló előadása

Kovács András Péter önálló estje  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 9. hétfő, 19:00

„Nem!” „De!” „Nem!” „De!”...”Nem!”

Ez a két szó ping-pongozott a három gyerekülés között percek óta, már én sem emlékeztem, mi robbantotta ki a polémiát, mikor hátraszóltam a vezetőülésről a legnagyobbnak: „Legalább neked legyen annyi eszed, hogy tudd: az ilyen vitákba nincs értelme belemenni!” Kis csend után jött a válasz:”...De!”

És mi a helyzet velünk, felnőttekkel? „Botrány!” „Felrobbant a net!” – van-e értelme ezekre kattintani? Van-e értelme belemenni üvöltözésekbe, játszmákba? Van-e értelme a szívünkre venni, hogy a legjobb barátunk másra szavazott, vagy hogy az előttünk autózó nem indexelt?

Bili lehet bármi: a család, az osztály, a munkahely, a kerület, a Kárpát-medence.

Vihar is lehet bármi: egy veszekedés, egy bulvárbotrány, egy tüntetés-ellentüntetés, egy politikus bukása, egy brexit. Lehetnek látszólag nagy viharok. De a bili attól még bili.

Ez az est arra buzdít: olykor emeljük ki a biliből a fejünket, és nézzünk körül: vajon más is hallja a mennydörgést?

Az előadás időtartama kb. 90 perc.

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!