Program


VIGYÁZZ, KÉSZ, KABARÉ

VIGYÁZZ, KÉSZ, KABARÉ

A STAND UP BRIGÁD legújabb kabaréjának országos bemutató előadása a KMO-ban (Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház, Bp., XIX., Teleki u. 50.) április 4-én, szerdán 18.30-kor! Szeretettel várjuk az országos sajtó munkatársait! A korlátozott létszám miatt regisztrálni április 4-én 16 óráig a következő email címen lehet: p.toth@kmo.kispest.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 24. kedd, 18:30

Műsoridő: 2x50 perc

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! A Stand Up Brigád kabaré társulata újra támad! A Kis-pesti kabaré sorozat humoristái, 2018 tavaszán, a KMO Művelődési Házban mutatják be legújabb kabaréjukat. A recept már ismert: végy tapasztalt kabarészínészeket és fiatal stand-up comedy humoristákat! Fűszerezd őket a pesti kabaré sikerjeleneteivel, egy jó adag stand-uppal és zenés paródiákkal. Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait.


Ajánlatunk


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!