Program


Vendetta

Vendetta

Marton Mária: Vendetta

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 17. szerda, 19:30

Vendetta: vérbosszú, gyűlölet, micsoda kínzó érzések és gondolatok jelentése! Ráadásul egy nő fejében fogan. Ki ő? Egy magyar asszony a jelenben, aki származását titkolja. Szeretni akar, de lelkében gyűlölet. Még a lánya sem ismeri anyja legbelső harcát, amit önmagával és a világgal vív. Azok vagyunk, amivé nevelnek. Azok vagyunk, amivé nevelnek? Marton Mária titkokról mesél. Nem ítélkezik.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!