Program


Útibeszámolók - Harmincz Rita: Bepillantás Indonéziába
3

Útibeszámolók - Harmincz Rita: Bepillantás Indonéziába

Bepillantás Indonéziába – Harmincz Rita világutazó, a sargaruhaslany.hu blog szerzőjének előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 9. szerda, 18:30

Indonéziában, ebben a közel 18 ezer szigetből álló szigetvilágban az itt élők több száz különböző nyelvet beszélnek, de a különféle vallások és az eltérő kultúra ellenére is teljes békében élnek egymással. Hogyan lehetséges ez?

Ezen az estén a „sárga ruhás lány” megmutatja Indonézia csodáit: Balit és környékét, Sulawesit, Malukut, Florest, Timort és Nyugat-Pápua szigeteit is, és elmeséli, hogyan élnek a helyi emberek.

Harmincz Rita három évvel ezelőtt utazott Balira, egy apró halászfaluba, hogy egy házat őrizzen egy hónapig. Hamarosan az ottani világ rabja lett, és Indonéziában ragadt. Azóta az év nagy részét ebben az országban tölti, újabb kultúrákat és népcsoportokat ismer meg, és segít másoknak is utazni.

Jegyár: 1200 Ft

Kedvezményes jegy kizárólag a helyszínen váltható: Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy 800 Ft, valamint terézvárosi lakosoknak: 600 Ft

Esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/2004237663171508/

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!