Program


ÜNNEPI MEGNYITÓ - Magyar Nemzeti Balett: A tökéletesség szédítő ereje; Győri Balett: Passage

ÜNNEPI MEGNYITÓ - Magyar Nemzeti Balett: A tökéletesség szédítő ereje; Győri Balett: Passage

PianoPlays
etűdök Liszt és Wagner műveire

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 17. hétfő, 19:00

Asszisztens: JÓNÁS Zsuzsa Harangozó-díjas
Jelmez: GYŐRI Gabi
Dramaturg: CSEPI Alexandra
Fény: Yaron ABULAFIA

Koreográfus: VELEKEI László Harangozó-díjas
A zongoránál: BALÁZS JÁNOS Liszt Ferenc-díjas zongoraművész,Magyarország Érdemes Művésze

Táncolják:

Tetiana BARANOVSKA, BERZÉKI Melinda, GYURMÁNCZI Diána Harangozó-díjas, HERKOVICS Eszter Adria, MARJAI Lili Anna, Tatiana SHIPILOVA, SZALAI Judit, SZENDREI Georgina

Luka DIMIC, ENGELBRECHT Patrik, GÉMESI Máté, Luigi IANNONE, JEKLI Zoltán, Artem POZDEEV, Daichi UEMATSU, Thales HENRIQUE

Művészeti vezető: VELEKEI László Harangozó-díjas
Igazgató: KISS János Kossuth-díjas, Érdemes művész

 
Velekei László Harangozó-díjas koreográfus műveiben mindig az egyéni tettek és a társadalmi megítélés között feszülő ellentétek jelennek meg. Új koreográfiájának megalkotásához most azonban egy örök, mindannyiunk által ismert témát: a szerelmet választotta. A rövid etűdökből felépülő produkció a szerelem különböző arcait mutatja meg, mely olykor viharos tenger, máskor lassan csobogó, rejtett patak. Harc és játszma két ember között: megsebezni és sebet szerezni, meggyógyítani és meggyógyulni. De vajon ki vérzik el a másiknak okozott sebből?

 A ”szerelmi ringbe” a Győri Balett vezető táncosai szállnak. Hozzájuk társul Balázs János Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, fiatalos lendületével, kiemelkedő technikai virtuozitásával, aki egyéni zenei látásmóddal, saját elképzelései mentén tolmácsolja Liszt Ferenc és Richard Wagner zongoraműveit.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!