Program


UNIQUE 20. jubileumi koncert VIP

UNIQUE 20. jubileumi koncert VIP

Az intellektuális-elektronikus popzenét játszó Unique és énekesnőjük Völgyesi Gabi születésnapi, jubileumi koncertje a Nagyerdei Víztoronyban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 20:30

UNIQUE 20 jubileumi koncert

Jegyárak:

Early bird jegy (korlátozott számban) 1900 Ft
Elővételes jegy 2500 Ft
Helyszín 2900 Ft
VIP jegy: 4900 Ft

Korlátozott számban lehetőség van VIP jegy vásárlására, amely magában foglal egy welcome drinket, elkülönített VIP teraszt kapunyitástól a rendezvény végéig, és közönségtalálkozót a zenekar tagjaival.

Kapunyitás: 19.30
Koncertkezdés: 20:30

Ajánlatunk


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!