Program


ÚJJÁSZÜLETÉS - Pszichoforyou

ÚJJÁSZÜLETÉS - Pszichoforyou

Március. A hónap, amikor újjászületik a természet. A zsigereinkben érezzük, és élvezzük, hogy ebből a mélyről jövő, ősi erőből nekünk is jut.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 28. szerda, 18:30

Pszichoforyou - Szívvel. Lélekkel. Neked.

Magunkba szívjuk a friss tavaszi levegőt, és nagy elánnal belevetjük magunkat a természettel együtt megújuló elhatározásokba. Jöhet a szerelem, a változás szele, valóra válhatnak az álmok! A nagy tervek azonban sok minden mást is magukkal hoznak. Kérdéseket, félelmeket, szorongásokat, önsorsrontó mintákat, amelyek láthatatlan falként akadályoznak minket az előrejutásban.

Mi kell ahhoz, hogy lebontsuk ezeket a falakat, és önmagunkat, a múltunkat meghaladva, azt az életet éljük, amit élni szeretnénk? A félelmeinktől kell megszabadulni, vagy valami egészen mástól? Miért nem hisszük el magunkról, hogy képesek vagyunk megújulni, változni és változtatni? Mitől és miért félünk annyira? Hogyan használhatjuk a megújuláshoz, változáshoz hajtóerőként a félelmeinket, ahelyett, hogy azok akadályoznának minket a vágyott cél elérésben?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ a Pszcihoforyou márciusi rendezvényén meghívott vendégeinkkel, Al Ghaoui Hesna, Prima Primissima díjas újságíróval, haditudósítóval, a Félj Bátran című könyv szerzőjével, valamint Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológussal.

És persze veletek! A rendezvény második részében rátok és a kérdéseitekre is számítunk!

Szeretettel várunk titeket!

A rendezvény a Kultkikötővel együttműködésben valósul meg.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!