Program


Újévi Gálahangverseny| Solti György Zenekar

Újévi Gálahangverseny| Solti György Zenekar

A koncert első felében közreműködnek a Solti György Zeneiskola növendékei, művésztanárai valamint nagy együttesei: a Gitárzenekar, a Fuvolazenekar, a Klarinét-szaxofon együttes, a Vonószenekar, valamint a Rézfúvós együttes.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 14. vasárnap, 18:00

Vezényelnek: Győri István, Bolla Milán és Bodon Ferenc.
A hangverseny második felében “Tempo di Verbunkos” – címmel népi táncdallamok klasszikus feldolgozásai hangoznak el Rózsavölgyitől Bartókig.

Előadja: a Hegyvidéki Solti György Zenekar és a Bihari János Táncegyüttes tagjai.

Közreműködik: a Solti György Zeneiskola Leánykara (karnagy: Zulauf Emese), valamint a zeneiskola szolfézs és zongora tanáraiból alakult nőikara.

Vezényel: Bolyky Zoltán
Támogatók: Unisono Alapítvány

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!