Program


Tücsök Szabi:Ciripmóka

Tücsök Szabi:Ciripmóka

Vidám, interaktív mókázás elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztálynak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 22. péntek, 19:00

Az előadó Cseke Szabolcs „Tücsökszabi” zenepedagógus, népzenész, évek óta heti rendszerességű óvodai zenés fejlesztő órák (Tücsökszabi Zeneovi), baba-mama klubok (Tücsökszabi Babamóka), felnőttkoncertek (Tücsökmantra), valamint egyéni és csoportos zeneterápiás foglalkozások szereplője.
Amit előad: vidám, hagyományőrző, interaktív, a magyar népdalkincsre épülő dalolás, játék, tánc, hegedűvel, gitárral, furulyákkal, dobokkal, dorombbal, hangtálakkal, meglepetésekkel, saját dalokkal. A csendtől a hangorkánig, a figyelemtől a féktelenségig, az improvizáció szabadságával, a közös zenélés örömével, felszabadító erejével, elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztálynak.

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

musical két részben

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!