Program


Triász karácsonyi koncert

Triász karácsonyi koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 20:00

A csapatot a régi barátság, a rockzene szeretete és az együtt muzsikálás öröme hozta össze.

Az együttes repertoárját úgy állította össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unalmas dalokat gyűjtötta csokorba. Műsorukban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai. Ezért is lett a koncertprogramjuk alcíme: ELVESZETT DALOK.

Két rock torok, és egy zongora…, de ezen az estén a TRIÁSZ zenekar a barátaival és zenészkollégáival kiegészülve, számos meglepetéssel áll a színpadra.

A 9.990 Ft-os jegyeket megvásárlók egyben a TRIÁSZ tavalyi karácsonyi koncertjéről készült DVD lemezét ajándékba kapják, melyet a koncert napján, a helyszínen, belépőjegyük felmutatásával vehetnek át.

Ajánlatunk


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!