Program


Tompeti és Barátai
2

Tompeti és Barátai

Tompeti és Barátai szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 12. vasárnap, 18:00

Tompeti és Barátai – váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, humoruknak köszönhetően a gyerekek máris barátjuknak fogadták őket. A gyerekek kedvenc Rock & Roll figurája, Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.

ATompeti – Showegy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével és érdekes hangszerekkel (afrikai djambe, kazu, gitár, furulya, szájharmónika, mandolin, benjo), jelmezekkel, interaktív és képességfejlesztő játékokkal, tréfás családi vetélkedővel.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!