Program


To Meet Again: Gábor S. Pál dalai - lemezbemutató koncert

To Meet Again: Gábor S. Pál dalai - lemezbemutató koncert

To Meet Again: Gábor S. Pál dalai - lemezbemutató koncert


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 30. péntek, 19:30

Közreműködik:

Tony Lakatos – tenor- és szopránszaxofon

Trio Midnight:
Oláh Kálmán - zongora
Egri János - bőgő
Balázs Elemér - dob
Zsoldos Béla - ütőhangszerek
Szakcsi Lakatos Béla – zongora

Gábor S. Pál szerzeményeinek jazzátiratával először egy 31 évvel ezelőtt kiadott CD-n találkozhatott a közönség Szakcsi Lakatos Béla, Lakatos Ablakos Dezső, Hárs Viktor, Berecz Endre, Zsoldos Béla tolmácsolásában. A hatvanas-hetvenes évek slágergyárosának dalai - Hosszú, forró nyár; Félig sem szerelem; Ez az utolsó tánc; Találkozás egy régi szerelemmel stb. - sztárrá avatták az előadó énekeseket is, Kovács Katit, Zalatnay Saroltát, Cserháti Zsuzsát, Harangozó Terit. Gábor S. Pál rangos díjakat kapott Hollywoodban és Tokióban, mára élő legenda lett a dalaival együtt. A szerző nem mellesleg hírneves pszichiáter, a pánikbetegség magyarországi apostola, akinek dalai az évek folyamán tudományos sikereivel párhuzamosan lettek egyre népszerűbbek. A nóták jazz formátumba döntése az ő ötlete volt, és a mostani, második lemez az egykori hangulat újraélése, újrafogalmazása.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!