Program


The Bad Plus / BTF 2018
2

The Bad Plus / BTF 2018

Az ikonikus amerikai jazzformáció, a The Bad Plus alapítása óta ellenáll mindenféle skatulyázásnak, zenéjüket soha sem lehetett hagyományos fogalmak, kategóriák szerint jellemezni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 21:00

 Feldolgozásaikban és saját szerzeményeikben van valami üdítően provokatív, zenei nyelvük és stílusuk egyszerre populáris és kísérletező. Az experimentális jazztől az indie rockon, popon át a klasszikus zenéig számos forrásból merítenek inspirációt.

Az alapító tagok – a basszusgitáros Reid Anderson, a zongorista Ethan Iverson és David King dobos – 2016-ban jelentették meg az It’s Hard című albumot, ez volt az együttes tizenkettedik lemeze. Az anyag különlegessége, hogy kizárólag feldolgozásokat tartalmaz, olyan (jellemzően nem a jazz világához tartozó) előadóktól, mint Peter Gabriel, Prince vagy Cyndi Lauper.

2018-ban új zongorista, Orrin Evans csatlakozik az együtteshez. A legújabb album tanúsítja majd, hogy Orrin Evans milyen új színekkel járul hozzá a The Bad Plus hangzásához, mely, miként a BBC fogalmazott, lemezről lemezre változik és továbbfejlődik.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!