Program


Téralakítás szabad kézzel
2

Téralakítás szabad kézzel

A kiállításon a magyar építő-művészet olyan részének bemutatását tűztük ki célul, amely a magyar téralkotás eddig még rejtett területe
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!


A magyar belsőépítészet értékeit szeretnénk a felszínre hozni azért, hogy a belsőépítészek által készített rajzokon keresztül megmutassuk munkájuk szerepét és jelentőségét az ember által használ tér formálásában.

A tárlat áttekintés arról, hogyan változott az elmúlt hetven évben a belsőépítész tervező víziójának, a belső tér kialakításának rajzon keresztüli megragadása és ábrázolása. Szemléltetve ezzel egyben azt is, hogy a tér- és tárgytervezés során az emberi élettér, környezet alakításában mivel, hogyan és milyen minőségben foglalkozik a belsőépítész.

A rajz a kreatív elme gondolatainak papírra rögzítése. Ezen belül a belsőépítész tervező rajzi eszköz és léptékskálája a legszélesebb az összes tervezőművészet közül. Nagysága és változatossága az építészeti belső tér megragadásától, a kézbefogható tárgyak megjelenítéséig terjed. Ez egyben kijelöli összekötő szerepét is, amit az építészet és a tárgyvilág között betölt.

A belsőépítész közösség ezzel a kiállítással járul hozzá a magyar építő-művészet kulturális örökségéhez.

Ajánlatunk


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!