Program


Tázló klub - vendég Sebestyén Márta

Tázló klub - vendég Sebestyén Márta

A táncházban a fiatal FolkPakk zenekar muzsikál a Tázlóval váltva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 11. péntek, 19:00

19.00−20.00 Csángó tánctanítás Molnár Előddel és a FolkPakkal
20.00−00.30 A klub vendége: Sebestyén Márta
21.00−00.30 Moldvai táncház a Tázló és a FolkPakk zenekarral

Sebestyén Márta létformája az éneklés. Tehetsége, képzett orgánuma és varázslatos lénye által a legmagasabb szinten képviseli a tradicionális magyar népdalkultúrát itthon és világszerte. A moldvai népzene is közel áll hozzá, már gyermekkorában rabul ejtették a csángó népdalok.
Mártika tavaly már a vendégünk volt egy teltházas Tázló klubban, majd nyáron, Kapolcson közösen koncerteztünk. Idén februárra ismét elhívtuk, de sajnos betegség miatt nem tudott eljönni. Ezen a májusi alkalmon bepótoljuk az elmaradt találkozást.
A táncházban a fiatal FolkPakk zenekar muzsikál a Tázlóval váltva. Ősz óta ők szolgáltatják az élő zenét a Tázló klub tánctanításaihoz.
Jegyár: 800 Ft, diák, nyugdíjas és terézvárosi: 400 Ft

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.
A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Csoóri Sándor Alap támogatásával jött létre.

Esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/359192017817981/

Ajánlatunk


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!