Program


Tázló klub vendég: Bácsi Gyurka zenekar
2

Tázló klub vendég: Bácsi Gyurka zenekar

A Budapesten megszokott felállástól eltérő, változatos hangszerelésű muzsikájuk fontos színnel gazdagította a moldvai táncházak világát. Most közel öt év kihagyás után lesz újra hallható a Bácsi Gyurka a Tázló klubban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 27. péntek, 19:00

19.00−20.00 Csángó tánctanítás Molnár Előddel és a FolkPakkal

20.00−21.00 A klub vendége: a Bácsi Gyurka zenekar

21.00−00.30 Moldvai táncház a Tázló és a Bácsi Gyurka zenekarral

A Bácsi Gyurka zenekar prímása Lipták Dániel. 2012-ben megjelent Néne Erzse című lemezükön a hegedűn kívül megszólal a duda, a koboz, a harmonika, a cimbalom és a dob is.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!