Program


TÁNC ÉS… Tánc és Kreativitás

TÁNC ÉS… Tánc és Kreativitás

TÁNC ÉS... | Tánc és Kreativitás | Szimfónia a kocsonyában, avagy hogyan lesz a semmiből valami?Lakatos János előadás-sorozata.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 19:00

Mi a kreativitás? Tehetség, isteni ajándék, vagy egy szisztematikusan kifejleszthető gondolkodásforma? Mi történik egy táncos fejében az alkotás pillanatában? Ki ivott naponta 50 csésze kávét, és minek köszönheti karrierjét a világ leghíresebb koreográfusa?

Ehhez hasonló kérdésekre keressük együtt a választ a TÁNC ÉS… következő epizódjában, melyben az alkotószellemé a főszerep. Ebben a részben bepillantunk sok ragyogó elme koponyájába és hétköznapinak nem mondható furcsa szokásaiba. Megcsodáljuk, milyen végtelen a kreativitás, ha táncról van szó. Ismerjük meg régi és mai alkotó zsenik világraszóló újításait a mozgás világában!

Feltárjuk híres koreográfusok, és világsikerű előadások készítőinek módszereit, melyekkel mindenki közelebb kerülhet saját alkotó énjéhez. 90 perc meglepetés, egy sosem látott összeállításban!

Előadó: Lakatos János nívódíjas koreográfus és táncpedagógus, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára.

Az előadás Lakatos János és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!