Program


Érdi Tamás és barátai "Szól a szív..." 30.

Érdi Tamás és barátai "Szól a szív..." 30.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 18. kedd, 19:30

Beethoven: 17. (d-moll) zongoraszonáta, op. 31/2 („Vihar”)
Brahms: Három intermezzo, op. 117
Kodály: Marosszéki táncok
SZÜNET
Schumann: Esz-dúr zongoraötös, op. 44

Érdi Tamás (zongora) Quatuor Hermès: Omer Bouchez, Elise Liu (hegedű), Yung-Hsin Chang (brácsa), Anthony Kondo (cselló)

Három évtizedes múltra visszatekinteni nehéz, felsorolhatatlanok az emlékek, fontos és érdekes eseménysorozat, és főleg segítőkész emberek névsora kívánkozik a múltidézésbe. Érdi Tamás zongoraművész, a Vakok Iskolájának egykori tanulója, majd később a „Szól a szív …” Alapítvány egyik megálmodója, már tizenévesen együtt muzsikált barátaival sorstársaiért. Koncerteztek hazai városokban, jártak Bécsben, Erdélyben, Párizsban, sőt meghívást kaptak néhány amerikai városba is. Még az ENSZ-palotában is játszottak. Támogatásuk nagyban hozzájárult, hogy felépülhetett az iskola uszodája, ami azóta is örömforrás az intézet gyerekeinek. Francia muzsikus barátaival az évforduló alkalmával azokhoz a segítőkész emberekhez SZÓL A SZÍV, akik évtizedek óta a legtöbbet tették a gyerekekért, és akik a mai napig életben tartják és működtetik az Alapítványt.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!