Program


Szeretni bolondulásig - Egy FÉNYES est

Szeretni bolondulásig - Egy FÉNYES est

Szeretni bolondulásig - Egy FÉNYES est című produkciónkban Peller Anna, Csonka András és Magócs Ottó színházunk egykori igazgatójának, Fényes Szabolcsnak korokon átívelő muzsikájából, és halhatatlan slágereiből ad elő válogatást.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 10. csütörtök, 19:00


Szeretni bolondulásig - Egy FÉNYES est című produkciónkban Peller Anna, Csonka András és Magócs Ottó színházunk egykori igazgatójának, Fényes Szabolcsnak korokon átívelő muzsikájából, és halhatatlan slágereiből ad elő válogatást. Hallhatják a huszadik század egyik legnagyobb hatású komponistájának olyan dalait, mint a Mindenkinek van egy álma, a Például te, te vagy a Mindig az a perc is. A gálaest részeként a műsort a zeneszerző kortársainak egy-egy népszerű humoreszkje színesíti.

Előadja: Peller Anna, Csonka András és Magócs Ottó
Sztárvendég: Lehoczky Zsuzsa 
Zenei vezető és zongorán közreműködik: Szekeres László 
Közreműködik: A Budapesti Operettszínház Zenekara 
Koreográfus: Tihanyi Ákos
Rendező: Réthly Attila 

Vásároljon VIP csomagot! Különleges szolgáltatásunk keretében az előadás után az exkluzív Somossy Szalonban svédasztalos falatkákkal, desszerttel, alkoholos és alkoholmentes italokkal várjuk Önt!  A VIP csomagot a 'Teljes ár' feliratra kattintva teheti be a kosarába.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!