Program


Syrius Legacy

Syrius Legacy

SYRIUS LEGACY

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 15. szombat, 20:00

Vidakovich Izsák - tenorszaxofon, fuvola
Ludányi Tamás - alt- és szopránszaxofon, EWI
Tempfli Erik - billentyűs hangszerek
Fonay Tibor - basszusgitár
Benkó Ákos - dob, ének

A 70-es években híressé vált Syrius együttes iránt való tiszteletből jött létre a fiatal, kiváló és legtöbbet foglalkoztatott jazz-zenészekből szervezett együttes, a Syrius Legacy. Maloschik Róbert, korábbi rádiós zenei szerkesztő, a Jazzma.hu című internetes jazzlap főszerkesztője kezdeményezte a zenekar létrehozását. A Syrius Legacy (Syrius-örökség) együttes 2014-ben a Debreceni jazz-napokon mutatkozott be sikerrel, azóta a főváros és az ország számos klubjába és koncerttermébe vitték programjukat. Sikerüket az is bizonyítja, hogy elnyerték már „Az év együttese”, „Az év lemeze” (Devil’s Masquerade – Reloaded) és „Az év koncertje” minősítést is.

Belépőjegy: 2000 Ft

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!