Program


Segítség, megnősültem!

Segítség, megnősültem!

Vegyünk egy mindenki számára ismerős, fontos, a boldog élethez szükségszerű, de sok bosszúságot okozó és ezáltal rengeteg humorforrást adó témát! Azaz a házasságot, a nősülést.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 24. szombat, 19:30

Engedjük bele a témában szakavatott, ékes tollú, nem kertelő, ötletekkel gazdag környezetbe. Ez lenne Sebestyén Elemér író alkotói közege.
Fűszerezzük őszinteséggel, kevéske iróniával, egy pici érzelemmel, pár csepp könnyel és nagy adag humorral!
És hívjunk hozzá egy elismert, virtuóz és őszinte játékú, nem mellesleg a témában igen jártas végtelenül szerethető színészt, aki megfőzi nekünk és bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást. (Aki nem lehet más, mint Pindroch Csaba!)
A végeredmény egy magunkra ismerős, a másik nemet megértős, vagy inkább elfogadós, nagyon-nagyon kacagtatós, egyedülálló színházi élményt nyújtó este.
Olyan szórakoztató, hogy erre még az anyósunkkal is elmehetünk!
 

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!