Program


Sansz - ifjúsági előadás

Sansz - ifjúsági előadás

Mágikus társasjáték az élethez!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 20. péntek, 18:00

Hope a kíváncsi jó boszorkány, Miss Heart és Mr. Soul segítségével elhagyatott, elavult gyerekjátékoknak ajánl fel egy különleges lehetőséget. Az életre kelt versenyzők feladata nem más, mint választ adni a találós kérdésekre... Hiszen ők nem is sejtik, hogy a polcon állva, porfogóként használva megtanultak figyelni... de vajon mit tudhat egy játékfigura az emberi érzelmekről, tulajdonságokról és ki kaphat esélyt az èletre?!
Minden nap tanulunk, Önmagunkról Önmagunktól...

Játékidő: 75 perc

Szereposztás
Hope - Szabó Eszter
Miss Heart - Nemcsók Nóra
Mr Soul - Makray Gábor

És a Kreatív Művész Labor táncosai, növendékei.

Rendező, Koreográfus: Tóth Alex
Jelmez, Díszlet: Szalféter-Torcom Borisz

A Sansz a Kreatív Művész Labor zenés-táncos előadása. Ismert zenékkel, modern és izgalmas koreográfiákkal, aktuális helyzetekkel és érzésekkel együtt remek szórakozást,
kikapcsolódást és különleges élményt nyújt minden korosztálynak! 6-106 éveseknek ajánlott és páros kikapcsolódásnak is tökéletesen megfelel!

Ajánlatunk


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!