Program


Rutkai Bori Banda: HAB A TORTÁN

Rutkai Bori Banda: HAB A TORTÁN

A Rutkai Bori Banda ünnepli az 5 éves Jurányi Házat

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 28. szombat, 11:00

Október 28-án délelőtt 11 órára szeretettel vár kicsiket és nagyokat egy közös ünneplésre és egy fergeteges házibuliba a Rutkai Bori Banda, ahol égben járó rock’n'rollok, elvarázsolt diszkónóták, kavargó körjátékok és sok-sok színes báb kelti életre Boriék mesevilágát abból az alkalomból, hogy a Jurányi Ház 5 éves lesz. A jeles nap alkalmából a zenekar egy vadonatúj, fantasztikus születésnapi dallal is készül, amit majd közösen énekelnek el az ünnepeltnek.

Öltözzetek minél színesebb maskarás ruhába, és hozzátok magatokkal kedvenc ritmushangszereteket is erre a nagy napra, hogy minél vidámabb legyen a buli!

 

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!