Program


Revue Night – Party like Gatsby + DJ Corey

Revue Night – Party like Gatsby + DJ Corey

LÁTVÁNYOS TÁNCOK ÉS KIVÁLÓ ÉNEKESEK AZ 1920-AS ÉVEK, AZAZ JAY GATSBY “CIGARETTAFÜSTÖS”, VAD, ERKÖLCSTELEN ÉS DEKADENS VILÁGÁNAK HANGULATÁVAL.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 20. péntek, 21:00


Kihagyhatatlan időutazásra hív az Orfeum, egészen az 1920-as évek izgalmas, vad és erkölcstelen, dekadens világából indulunk, a Nagy Gatsby partijáról. Látványos táncok, korhű ruhák, kiváló énekesek garantálják, hogy egy estére mindenki Jay Gatsby titkos világában érezheti majd magát. A műsor részletesebb kitekintést nyújt, a 30-as, 40-es éveket is megidézi, a „cigarettafüstös”, de mégis oly csalogató időkbe kalauzol. „Egy este, amikor mindent szabad…”

Fellépnek: Eliza Bliss hegedűművész, Hegyi Dávid, Veres Mónika Nika, valamint az Orfeum tánckara.

A show után DJ Corey pörgeti a lemezeket.

Kapunyitás: 20:00-kor
Programkezdés: 21:00-kor

Jegyárak:
■ Prémium – 3.500 Ft
■ Standard – 2.500 Ft

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál. Megértésüket köszönjük.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!