Program


Retro Show: DJ Dominique, Bon-Bon, UFO, Betty Love

Retro Show: DJ Dominique, Bon-Bon, UFO, Betty Love

Fergeteges Retro show Balatonlellén! A 90-es évek sztárjai egy színpadon.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 4. szombat, 20:30

Dj Dominique az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa. Évente több száz fellépés, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa. 1992 óta dolgozik lemezlovasként, producerként valamint műsorvezetőként.
Jelenleg Budapest legnagyobb retro klubja, a Remix Dance Club, valamint a Morrison's 2 Music Club csapatát erősíti rezidensként. Továbbá az ország legnagyobb clubjaiban és fesztiváljain találkozhatunk vele hétről hétre.

Betty Love
1993-ban csatlakozott a Soho Party együtteshez, egy évvel később szólóban folytatta, első nagylemezének szövegeinek és dallamainak egy részét saját maga szerezte, melyben segítségére volt a Soho Partyból ismerős Náksi Attila. 2001-ben DJ BoBo-val közösen adta elő a Way To Your Heart / Mi az a szó című dalt a Petőfi Csarnokban.

UFO
Az együttes 1996-ban alakult Budapesten.
Első albumuk 1996-ban jelent meg Szerelemdoktor címmel.
Legismertebb slágereik a Szerelemdoktor, a Tarzan, az Akarok egy férfit, a Karibi party, a Napolaj és a Nyár van című dalok.

Bon-Bon

Az együttes 1995 májusában alakult, tagjai Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkozott először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták az egyik legigényesebb rockzenét játszó Bon-Bon együttest. 1999. november 12-én az Irigy Hónaljmirigy vendégeként 14 000 ember előtt léptek fel a Budapest Sportcsarnokban, majd felkérték őket az Európa Expressz című mozifilm főcím dalának megírására. (Gengszter dal) szeptember 20-án megjelent ötödik albumuk The Name Is Bon... Bon-Bon címmel. A Sexepilem című feldolgozás daluk az év slágere lett, és ezzel átvehették első aranylemezüket. 2000. március 19-én telt házas lemezbemutató koncertet tartottak a Petőfi Csarnokban. 2001-ben New Yorkban léptek fel, 2010-ben megjelent a 15 éves jubileumukat ünneplő Bon-Bon zenekar új lemeze Mindig úton címmel.

Program:
Dj Dominique 20:30
Betty Love 21:30
UFO 22:00
Bon-Bon 22:30

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

zenés átirat két részben

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!