Program


Republic - Karácsonyi koncert

Republic - Karácsonyi koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 23. szombat, 20:00


➽ HELYSZÍN // VENUE

Barba Negra Music Club
Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

➽ MENETREND // RUNNING ORDER

20.00 KAPUNYITÁS // DOORS

A Barba Negra vezetősége úgy döntött, hogy szigorúbb szabályokat léptett életbe a biztonságos szórakozás érdekében: minden programunknál külső zónás beléptetést vezetünk be. Akinél szúró-, vágóeszközt találunk, nem áll módunkban beengedni a területre. Véleményünk szerint, aki szórakozni szeretne, annál ne legyen ilyen eszköz! Ha lehetséges, ne hozzatok magatokkal nagyobb táskát, hátizsákot! A beléptetésnél a biztonsági személyzet a csomagok teljes tartalmát ki fogják pakoltatni -személyes jellegű dolgoktól függetlenül! Ez esetben a beléptetési idő tetemesen meg fog nőni. Ittas személyt és/vagy agresszív magatartást mutató vendéget nem áll módunkben a helyszínre beengedni, illetve az így viselkedőket a kultúráltan szórakozni vágyók kényelmének érdekében a területről haladéktalanul eltávolítjuk!

Megértéseteket köszönjük.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!