Program


QUEEN REAL JAZZ - Budapest Jazz Orchestra
2

QUEEN REAL JAZZ - Budapest Jazz Orchestra

A Budapest Jazz Orchestra a legendás Queen együttes dalait öltözteti jazz-es köntösbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 20:30

Nem kevesebbre vállalkozott Magyarország első számú jazz- nagyzenekara, a nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra, minthogy valószínűleg egyedüliként a világon megpróbálja a legendás Queen együttes dalait jazz-es köntösbe öltöztetni.

A Queen életművét hallgatva és a dalok között válogatva egyértelművé vált, hogy a Queen nem "csupán" egy rock-zenekar volt, hanem négy különböző műfajt szerető zeneszerző olyan alkotó műhelye, mely a nagy ívű kompozíciók és brilliáns hangszerelési megoldások révén mind a klasszikus mind a jazz-zenét kedvelők táborát meghódította. Ez a zenei sokszínűség az, mely révén az estén felhangoznak a Queen megkerülhetetlen slágerei - természetesen egyedi hangszerelésben, de olyan kevésbé ismert dalok is helyet kaptak a műsorban, melyek hallatán a közönség vélhetően el sem fogja hinni, hogy ezek ugyanazon együttes alkotásai.

A Budapest Jazz Orchestra nem kisebb neveket nyert meg a produkcióhoz énekesnek, mint: Wolf Kati, Urbán Orsi ésMujahid Zoltán.

A dalokat hangszerelte: Hárs Viktor és Zakar Zoltán

Ajánlatunk


A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!