Program


PÓKA - TÁTRAI reGENERÁCIÓ

PÓKA - TÁTRAI reGENERÁCIÓ

PÓKA - TÁTRAI reGENERÁCIÓ

Bemutatkozó koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 1. szombat, 18:00

vendég: SZEKERES ANDRÁS ÉS ZENEKARA

Póka Egon – bass
Tátrai Tibor – gitár
Baricz Gergő – ének
Tornóczky Ferenc – gitár
Szakadáti Mátyás – dob

Generációk találkozása, valami régi folytatása és mégis valami új kezdete. A Póka-Tátrai ReGeneráció név, már önmagában elég sokat sejtető. Kultikus névadóit nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a két őserő már eleget tett le az asztalra együtt és külön-külön is. Dalaik meghatároztak egy korszakot, megteremtették a hazai blues-rock alapjait, s azóta is töretlenül képviselik azt - saját dalokkal, vendégművészkéntként, iskolaigazgatóként. A zenekar kialakulása egy hosszú folyamatnak és annak a puszta ténynek köszönhető, hogy zenélni jó dolog, különösen ha az emberek megtalálják egymást benne. Ifjabb Tornóczky Ferenc és Szakadáti Mátyás neve sem ismeretlen a közönség számára, hiszen többször álltak már közösen színpadra, s egy közel 10 éve működő trió biztos tagjai. Egonnal régóta hirdetik itthon és külföldön egyaránt, hogy milyen az ízig-vérig élőzene, hogy mennyire varázslatos tud lenni, amikor a zenészek és a közönség a dalokban tud találkozni. Pályafutásuk során többször zenéltek már együtt Tibusszal, s most végre közösen is alkotnak valami egészen elképesztőt. És hangosat. A banda legifjabb tagja Baricz Gergő - harmatos kora ellenére benne ugyanaz az őserő dolgozik, mint a legendás alapítókban, hiába a több évtizednyi korkülönbség - a zenében mindez nem mutatkozik meg - egyszerre képviseli a frissességet és a dögösséget, amit ez a stílus megkövetel magának, tisztelve, továbbemelve a szakma nagyjait, nyomdokukban lépve.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!