Program


Pirók Zsófia: Én, Sally, táncolunk

Pirók Zsófia: Én, Sally, táncolunk

Kortárs Flamenco táncest Daniel Keyes "Az ötödik Sally" című regényének ötlete alapján
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 18. hétfő, 21:30

Világunk gyorsuló kihívásai és hatásai a megfelelni vágyó személyiségeinket egyre több részre osztja. Az egyenjogúság csábítására, összetett bensőnk ösztönei kitörni vágynak. A harmónia tarthatja féken lényünk részekre hasadt tagjait, egyéniségünk összetevőit. Értékeink rangsorolása, tulajdonságaik fontossága szerint teremti meg az egyensúlyt. Az indián bölcselet szerint úgy teremthetsz magadban békét, ha azokat a személyiségeidet "eteted";, amiket életben akarsz tartani. Bár mindegyik te vagy, és azzá válsz, amivé csak akarsz, de csak ha helyesen táplálod az összetett lelki bensőd, győzheted le a kitörni vágyó ösztöneid, így teremtheted meg az egyensúlyod.

Tánc, koreográfia: Pirók Zsófia „Az évad legjobb pályakezdő táncművésze díj”

Zene: A FlamenCorazón Arte Táncszínház művészei és meghívott vendégművészek

Díszlet, színpadkép: Pirók Péter

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!