Program


PénteK13 – Horgas Eszter – Négy évszak és más

PénteK13 – Horgas Eszter – Négy évszak és más

Horgas Eszter: Négy évszak és más
Közreműködnek a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a ClassJazz Band
Vezényel: Gerhát László
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 19:00

Horgas Eszter és művésztársai Vivaldi legismertebb művét, A négy évszakot új keretbe foglalják és izgalmas, virtuóz, megható történetté varázsolják. A fuvolaművész 2001 óta minden évben új és egyedülálló produkcióval lepi meg közönségét. Ez alkalommal sem tesz másképp, amikor a két zenekarral közösen adják elő Vivaldi örökérvényű művét, de kicsit másképp. Horgas Eszter változatában a mai kor zenéivel egyesülve (Piazzolla, saját kompozíciók…), a hangok és vetített képek csodás világával, valódi történeteket idéznek elénk, a születéstől a szerelmen, a vágyakon, és beteljesüléseken át a halálig. Olyan új szálakat fűznek az egymástól távolinak tűnő zenei stílusok és korszakok közé, amelyek ott és akkor összeérnek. A közreműködő ClassJazz Band tagjai: Dajka Krisztián gitár, Hárs Viktor basszus, Kaszás Péter dob, ének Pusztai Csaba ütőhangszerek, Révész Richárd zongora, akik a világ számos pontján koncerteznek nagy sikerrel.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!