Program


Paul Portner: Hajmeresztő
13

Paul Portner: Hajmeresztő

Paul Portner: Hajmeresztő
két részes bűnügyi társasjáték
Fordította: Morcsányi Géza


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 6. szerda, 19:00

Mit tehet egy talpraesett nyomozópáros, ha szinte az orruk előtt gyilkosság történik, de képtelenek a lehetséges négy gyanúsítottra rábizonyítani a bűntettet? Természetesen segítséget hívnak! Igen ám, csakhogy ez egy színdarab, és az a fránya szerző csak hat szerepet írt a műbe. Sebaj! Itt van, ha kell, több száz szemtanú a nézőtéren! Mindent láttak, mindent hallottak. Legyenek tehát a nézők a nyomozósegédek! Vallassanak, kombináljanak, keressenek bizonyítékot és szavazzanak, hogy szerintük ki a leggyanúsabb! A mesterdetektíveknek pedig nincs is más dolguk, mint fülön csípni a gyilkost! Természetesen minden este mást, hiszen a néző szava szent, a Hajmeresztő sztorija pedig olyan tökéletes, hogy bárki lehet a tettes! Minden este az vallja be a gyilkosságot, akit leginkább sarokba szorított a színházi közönséggel kibővített nyomozó csapat! Amióta színház van a világon, minden nézőben felmerül olykor a vágy, hogy beleavatkozzon a színpadi cselekménybe. Most Ön is megteheti! Ráadásul fergeteges színészi alakításokat és kacagtató poénokat is kap. Kell ennél több egy szórakoztató estéhez? Jöjjön el, legyen a játszótársunk, töltsön velünk két feledhetetlen órát a Hajmeresztő hajszalonban! Fejmosást nem kap, de a kedvét minden bizonnyal feltupírozzuk!

A Veres 1 Színház saját produkciója

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!