Program


Pasik a pácban
4

Pasik a pácban

Pasik a pácban
zenés vígjáték két felvonásban
Az előadás hossza: 2 óra
Írta: Johnnie Mortimer-Brian Cooke-Szolnoki Péter-Duba Gábor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 15. szombat, 21:00

Mildred és George 25 éves házassági évfordulójukon készülnek a tengerpartra. Ám a férj nem nagyon akar menni. Vacsora vendégeket vár a házaspár, akik közül csak Ethel, Mildred nővére érkezik meg. Kiderül, hogy  csúnyán összeveszett  férjével, Humphreyvel. A két testvér arra szövetkezik férjeik ellen, hogy akkor  ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére. A két itthon hagyott férj, kihasználva a helyzetet, beleveti magát az  éjszakába. Két fiatal „pipivel” Jenniferrel és Shirleyvel egy görbe és buja estét kívánnak eltölteni. Ám a lakásban nem csak ők négyen, hanem a feleségeik is ott vannak. Sztrájk miatt nem tudtak elrepülni a tengerpartra.

A két pasi igencsak pácban van!

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!