Program


Papp Bálint György kiállítása

Papp Bálint György kiállítása

Egyedi bútorai a paraszttékák modern, keleties ihletésű átiratai.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Több közülük szakrális jellegű, erdélyi kötődésű. Munkáiban a legnemesebb anyagokat használja, diófa, tiszafa, egzotikus fafajok. Alkotásainak különlegességét a kő és a fa társítása adja.

Papp Bálint György, 1965-ben végzett a Brassói Faipari Egyetem bútor tervező szakán. A belső építészeti tervezés mellett, készíti egyedi kisbútorait. 1989-ben áttelepült Magyarországra, tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének.

A kiállítás 2017. július 27. és szeptember 10. között látogatható.

A tárlat a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósult meg.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!