Program


Paloznaki Jazzpiknik / Támogatói jegy

Paloznaki Jazzpiknik / Támogatói jegy

A Paloznaki Jazzpiknik számára fontos, hogy a rendezvény helyszínét adó községet és az ott élőket támogassa, illetve lehetőséget biztosítson mindenki számára támogatói jegy vásárlására is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 18:30

A támogatói jegyekből befolyt összeget 1.000.000 Ft-ra egészíti ki a Jazzpiknik, ezzel az összeggel támogatva a Paloznak Jövőjéért Közalapítványt. A támogatást az alapítvány a paloznaki fiatalok részére tanulmányi és szakmai ösztöndíjra fordítja.

Támogatói jegy vásárlásával bárki részt vehet a paloznaki gyerekek, és ezzel az új generáció támogatásában! A jegyből személyenként több is váltható.

A támogatói jegy megvásárlása önmagában nem jogosít belépésre a rendezvényre!

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!