Program


Paloznaki Jazzpiknik 2018 / Ünnepi EARLY BIRD bérlet akció
6

Paloznaki Jazzpiknik 2018 / Ünnepi EARLY BIRD bérlet akció

Paloznaki Jazzpiknik 2018/Ünnepi EARLY BIRD bérlet akció

Ünnepelj már idén 2018-as Jazzpiknik páros bérlettel és a koccintáshoz egy üveg hamisítatlan balatoni Parti Szél cuvée-t adunk ajándékba a Homola Pincészettől. Jazz, bor, Balaton jövőre is Paloznakon, 3 napon át a nyár leghangulatosabb fesztiválján!…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 2. csütörtök, 18:30

Ünnepeljetek már most a Paloznaki Jazzpiknikkel! 2018 augusztusában ismét Paloznak lesz a jazz balatoni fővárosa világsztárokkal és a hazai jazz-élet legjavával. Karácsonyra exkluzív early bird jegyakcióval készülnek: a páros bérlet mellé egy üveg Parti Szél cuvée jár ajándékba a koccintáshoz - a főszervező Homola Pincészettől.

 A Paloznaki Jazzpiknik 7. évében újra lehet majd készülni a különleges hangulatú nulladik napra egy egész estés nagy koncerttel (csütörtök), jönnek a 2017-ben már bevált kisebb, klub-hangulatú helyszínek, újra lesz fényfestés, fűben ülés, környékbeli borok és a balatoni gasztronómia legjava. 3 nap, több mint 20 zenei produkció, gyerekprogramok, fesztiválbusz és persze a Balaton közelsége, hogy a koncertek előtt csobbanni is lehessen. 

 A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legigényesebb éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, délutánonként  interaktív gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket a Tájház udvaron és a Nagyszínpad mellett.

Információk és bejelentések hamarosan: www.jazzpiknik.hu

 A karácsonyi akció keretében a páros bérlet+ajándék Parti Szél cuvée kiszállítással: 35 000 Ft

FONTOS információk:

- A bérletek és a bor legkésőbb december 20-ig kiszállításra kerül.

- A bérletet nyomtatott formában postázzuk, bemutatásával a helyszínen a Jazzpiknikre való belépéskor váltható 3 napos karszalagra. 

- A kiszállítás sikerességéhez különösen fontos, hogy a címek, adatok pontosan legyenek megadva, csak így tudjuk vállalni, hogy a csomag december 20-ig megérkezik.

- A csomagot csak belföldi címre történő szállítással lehet megrendelni.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!